Pecor-bewellness satsar!

3 augusti, 2017 | Kommentering avstängd | Kategorier: Nyheter

3ST LÖPBAND + 2ST CROSSTRAINERS FRÅN PRECOR

TRM 885 är top-of-the-line löpbandet för kommersiella anläggningar, känd för sin prestanda och hållbarhet. En 3 ° nedgång alternativ och maximal hastighet av 16 km / h är unika för TRM 885. Utrustad med integrerad Footplant Technology ™ (IFT) och mark Effects® Impact kontroll (GFX), levererar TRM 885 en slät och naturlig känsla när du springer eller promenerar.

EFX 885 med den justerbara CrossRamp®-tekniken erbjuder ramphöjningar från 10 till 35 grader för att rikta sig mot olika muskelgrupper för mer träning. Och vår unika konvergerande strid bana gör att tränarens gångväg konvergerar naturligt – precis som att gå eller springa.

Kommentering är inaktiverat.