Skillrow-bewellness satsar!

4 september, 2017 | Kommentering avstängd | Kategorier: Nyheter

2ST TECHNOGYM SKILLROW™ roddmaskin

SKILLROW™ från Technogym är den enda roddmaskinen som tillåter användaren att träna kondition och styrka på högsta möjliga nivå, tack vare sin sportspecifika design, innovativa digitala teknologi (uppkopplad) och performance-orienterade träningsprogram.
Som officiell sponsor och träningsutrustningsleverantör till 6 Olympiska spel har Technogym etablerat sig inom den yppersta eliten utav träningsutrustning för atletisk träning. SKILLROW är framtagen i ett nära samarbete med de professionella roddarna Rossano Galtarossa (OS-guld -00, silver -08 och brons -04 och -92), Marcello Miami (världsmästare -14 och -10) samt Scott Durant (OS-guld -16) för att säkra en kvalitet, känsla och funktionalitet tillräcklig för världseliten.

Som ni förstår, en grym träningsmaskin som du hittar i vår Cardio (konditionssal)!

 

Kommentering är inaktiverat.