Passbeskrivning

CirkelTabata 25

Våra inspiratörer kommer här att köra en fartfylld och härlig cirkel klass uppe i ”Stora Salen”. TABATA : 20 sekunder max ansträngning följt av 10 sekunders vila. Detta repeteras åtta gånger, vilket blir totalt 4 minuter och där har du genomfört en TABATA. Klasserna kan här variera sig från gång till gång med olika övningar. Alla kan vara med och köra i sitt tempo.

Boll/Styrka 25

I detta pass använder vi oss av redskap såsom hantlar, pilates boll och naturligtvis din egna kropp. Vi tränar upp vår balans och styrka. Ett roligt och effektivt pass där alla kan vara med!

MageRumpaLår (MRL) 25

Utmana mage, rumpa och lår med en MRL-klass under 25 min. Tillsammans med instruktören anpassar du klassen till din nivå.
Enkla och effektiva övningar som ger resultat!

Kondition/Cirkel 40

Vi utnyttjar alla maskiner och kör intervallbaserat på löpband, crosstrainer, rodd, armcykel och motioncykel i form av cirkelträning..
Detta är främst ett konditionsbaserat pass, där pulsen är hög och svetten lackar. 18pers / pass.

Box 25

En rolig och svettig klass där vi arbetar två och två och använder mitsar och boxhandskar. En träningsform med mycket puls och massor av energi!

Yoga 25/55

Yogan hos oss är kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i en kombination av rörelser, ställningar och andning. Utövandet genererar mycket värme och ökar uthålligheten, Rörlighet och smidighet ökar och man släpper på stress och spänning runt leder och i muskler.Yoga är en ideal form av träning för alla oavsett träningsnivå.
Känn ett inre lugn och njut!

Spinning 25/40/55

Cykla i grupp till inspirerande musik. Spinning tränar främst konditionen, då de stora muskelgrupperna i benen är engagerade, vilket ställer krav på hjärta, lungor och blodomlopp. Spinning passar mycket bra för den som vill träna på en hög intensitet, men också för den helt otränade, eftersom du själv bestämmer vilken belastning man lägger på. Roligt och utmanande!

 

FortGjort klasser:

FortGjort Funktionell Träning 25

Träna som du lever. FortGjort Funktionell Träning bygger upp en funktionell styrka, rörlighet och balans i din kropp som du kan utnyttja i vardagen.

FortGjort Pilates 25

FortGjort Pilates ger Dig kroppskontroll, förbättrad hållning, fokus och ett inre lugn. Pilates är träning som utgår ifrån kroppens mittparti, bålen och du anpassar själv rörelserna efter din egen förmåga. Övningarna ger både styrka och rörlighet samt hjälper dig hitta din optimala hållning.

FortGjort Step Styrka 25

FortGjort Step Styrka bjuder på effektiv intervallträning för hela kroppen. Enkla och roliga steg på en steplåda som varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Här får du mycket träning på kort tid.

FortGjort PulsTräning 25

FortGjort Puls Träning består av övningar och rörelser för att förbättra/bibehålla din kondition och syreupptagningsförmåga. Detta kommer också att medföra en ökad förbränning i din kropp. Här arbetar du i tidsbestämda intervaller och utefter egen hastighet i övningarna.

FortGjort Dansa Zamba 25

En träningsstund fylld av glädje och energi! I FortGjort Dansa Zamba förflyttar du dig till varmare breddgrader och släpper loss till härliga rytmer. Detta är träningsglädje på högsta nivå.

FortGjort Dansa Afro 25

Här får du njuta av stora härliga rörelser som är inspirerade av afrikansk dans. Afrikanska rytmer och en enorm 
 rörelseglädje symboliserar FjortGjort Dansa Afro. Här finns bara rätt! Blunda och njut.

FortGjort Yoga Dans 25

Klassen är en blandning av yoga, dans och rörelse.
Flödet i de korta rörelseserierna skapar en fantastisk känsla i både kropp och själ. Släpp loss spänningar njut av yogans lugn kombinerat med dansens glädje.

FortGjort Multi Träning 25

FortGjort Multi Träning består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång.
En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie.
En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!

 VÄLKOMNA!