Välkommen till bewellness träningsanläggning! Under v.47 måndag till fredag mellan kl. 09.00 – 12.00 har vi öppet hus! Du som är 65+ kom och träna gratis i våra fina lokaler! Måndag: Bjuder vi på Energi massage, kaffe o pepparkakor, gruppträning och träning i hela huset! Tisdag: Föreläsning kl. 10.00-10.20 Äter jag rätt? Vi bjuder på frukost, gruppträning och träning i hela huset! Onsdag: Vi bjuder på provsmakning av våra nyttiga rätter ifrån Foodbox, gruppträning och träning i hela huset! Torsdag: Föreläsning: MILON cirkeln – vår populära träningsform – kl. 10.00-10.20. Vi bjuder på frukost, gruppträning och träning i hela huset! Fredag: Musikquiz -kl. 10.15! Vi bjuder på fredagsfika, gruppträning och träning i hela huset! Det är bara att komma. Om du önskar vara med på gruppträningen så ring in och boka: 033-155550.
Varmt Välkomna till BEWELLNESS – träning och hälsa för vanligt folk!