Klassbeskrivning

Pass

CIRKELTABATA 25/40

Våra inspiratörer kommer här att köra en fartfylld och härlig cirkelklass uppe i ”Stora Salen”.  Tabata : 20 sekunder maxansträngning följt av 10 sekunders vila. Detta repeteras åtta gånger, vilket blir totalt 4 minuter och där har du genomfört en tabata. Klasserna kan här variera från gång till gång med olika övningar. Alla kan vara med och köra i sitt tempo!

STYRKA 25

I denna klass använder vi oss av redskap såsom hantlar, pilatesboll, gummiband och naturligtvis din egna kropp. Vi tränar upp vår balans och styrka. Ett roligt och effektivt pass där alla kan vara med!

PULS 25

Puls består av övningar och rörelser för att förbättra/bibehålla din kondition och syreupptagningsförmåga. Detta kommer också att medföra en ökad förbränning i din kropp. Här arbetar du i tidsbestämda intervaller och utefter egen hastighet i övningarna.

KONDITION/CIRKEL 40

Vi utnyttjar alla maskiner och kör intervallbaserat på löpband, crosstrainer, rodd, armcykel och motioncykel i form av cirkelträning. Detta är främst ett konditionsbaserat pass. Pulsen är hög och svetten lackar!

BOX 40

En rolig och svettig klass där vi använder mitsar och boxhandskar. Få utlopp för din inre aggression via denna klass som är inspirerad av boxning och kampsport! En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!

SKIVSTÅNG 40

Till peppande musik utför vi traditionella övningar med skivstång under 40 minuter. Du tränar här efter egen förmåga och väljer hur mycket vikt du vill lägga på skivstången. Vi arbetar igenom hela kroppen.

ÖVERKROPP 25

Ett rejält styrkepass där vi fokuserar på vår överkropp. Vi stärker bröst, rygg, axlar och armar med hjälp av hantlar, viktplattor och gummiband.

MAGERUMPALÅR 25

Mage, Rumpa och Lår får sig en omgång i denna styrkebaserade klass. Enkla och effektiva övningar utförs med olika träningsredskap såsom boll, hantlar och matta. Ytligt och på djupet!

DANS MIX 40

Dansa loss och ha skoj! I detta danspass får du det bästa av allt. Musikens karaktär sätter prägel på dansrörelserna. Här finns inga rätt eller fel!

STRETCH 15

Dynamiska stretchövningar för att förlänga stela och strama muskler. Både kropp och sinne mår bra efter denna klass. Perfekt som enskild klass eller komplement till annan träning. Passet passar alla!

POWER YOGA 25/55

Yogan hos oss är en kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i en kombination av rörelser, ställningar och andning. Utövandet genererar mycket värme och ökar kroppens uthållighet, rörlighet och smidighet. Man slappnar av och släpper loss stress och spänning runt leder och i muskler. Yoga är en ideal form av träning för alla oavsett träningsnivå. Känn ett inre lugn och njut!

SPINNING 25/40/55

Cykla i grupp till inspirerande musik. Spinning tränar främst konditionen då de stora muskelgrupperna i benen är engagerade vilket ställer krav på hjärta och lungor. Spinning passar mycket bra för den som vill träna på en hög intensitet, men också för den helt otränade eftersom du själv bestämmer vilken belastning man lägger på. Roligt och utmanande!

(Spin Öppenklass; dörren är öppen, du väljer själv när du vill hoppa på och hur länge du vill spinna)