Klassbeskrivning

Klasser

CIRKELTABATA 25
Våra inspiratörer kommer här att köra en fartfylld och härlig cirkelklass uppe i ”Stora Salen”.  Tabata : 20 sekunder maxansträngning följt av 10 sekunders vila. Detta repeteras åtta gånger, vilket blir totalt 4 minuter och där har du genomfört en tabata. Klasserna kan här variera från gång till gång med olika övningar. Alla kan vara med och köra i sitt tempo!

BOLL/STYRKA 25
I denna klass använder vi oss av redskap såsom hantlar, pilatesboll och naturligtvis din egna kropp. Vi tränar upp vår balans och styrka. En rolig och effektiv klass där alla kan vara med!

KONDITION/CIRKEL 40
Vi utnyttjar alla maskiner och kör intervallbaserat på löpband, crosstrainer, rodd, armcykel och motioncykel i form av cirkelträning. Detta är främst en konditionsbaserad klass. Pulsen är hög och svetten lackar!

BOX 25
En rolig och svettig klass där vi använder mitsar och boxhandskar. Få utlopp för din inre aggression via denna klass som är inspirerad av boxning och kampsport! En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!

MAGERUMPALÅR 25
Mage, Rumpa och Lår får sig en omgång i denna styrkebaserade klass. Enkla och effektiva övningar utförs med olika träningsredskap såsom boll, hantlar och matta. Ytligt och på djupet!

YOGA 25/55
Yogan hos oss är en kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i en kombination av rörelser, ställningar och andning. Utövandet genererar mycket värme och ökar kroppens uthållighet, rörlighet och smidighet. Man slappnar av och släpper loss stress och spänning runt leder och i muskler. Yoga är en ideal form av träning för alla oavsett träningsnivå. Känn ett inre lugn och njut!

SPINNING 25/40/55
Cykla i grupp till inspirerande musik. Spinning tränar främst konditionen då de stora muskelgrupperna i benen är engagerade vilket ställer krav på hjärta och lungor. Spinning passar mycket bra för den som vill träna på en hög intensitet, men också för den helt otränade eftersom du själv bestämmer vilken belastning man lägger på. Roligt och utmanande!

FortGjort Klasser

FORTGJORT FUNKTIONELL TRÄNING 25
Träna som du lever. FortGjort Funktionell Träning bygger upp en funktionell styrka, rörlighet och balans i din kropp som du kan utnyttja i vardagen.

FORTGJORT STEP STYRKA 25
FortGjort Step Styrka bjuder på effektiv intervallträning för hela kroppen. Enkla och roliga steg på en steplåda varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Här får du mycket träning på kort tid.

FORTGJORT DANSA ZAMBA 25
En träningsstund fylld av glädje och energi! I FortGjort Dansa Zamba förflyttar du dig till varmare breddgrader och släpper loss till härliga rytmer. Detta är träningsglädje på högsta nivå.

FORTGJORT DANSA AFRO 25
Här får du njuta av stora härliga rörelser som är inspirerade av afrikansk dans. Afrikanska rytmer och en enorm 
 rörelseglädje symboliserar FjortGjort Dansa Afro. Här finns bara rätt! Blunda och njut.

FORTGJORT YOGA DANS 25
Klassen är en blandning av yoga, dans och rörelse. Flödet i de korta rörelseserierna skapar en fantastisk känsla i både kropp och själ. Släpp loss spänningar njut av yogans lugn kombinerat med dansens glädje.

FORTGJORT MULTI TRÄNING 25
FortGjort Multi Träning består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång. En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie.

FORTGJORT PULS TRÄNING 25
FortGjort Puls Träning består av övningar och rörelser för att förbättra/bibehålla din kondition och syreupptagningsförmåga. Detta kommer också att medföra till en ökad förbränning i din kropp. Här arbetar du i tidsbestämda intervaller utefter egen hastighet i övningarna och egen nivå.

FORTGJORT PILATES 25
FortGjort Pilates ger dig kroppskontroll, förbättrad hållning, fokus och ett inre lugn. Pilates är träning som utgår ifrån kroppens mittparti; bålen och du anpassar själv rörelserna efter din egen förmåga. Övningarna ger både styrka och rörlighet samt hjälper dig hitta din optimala hållning.