Personlig Träning

Vad är Personlig Träning?

Att investera i Personlig Träning är att investera i sig själv, tillsammans med en Personlig Tränare sätter ni upp mål som din träning kommer kretsa runt. Dessa mål kan vara att öka prestationsnivån avseende styrka, rörlighet, kondition, kroppshållning, balans, koordination, kost, vikt och hjärt/kärlhälsa. En Personlig Tränare ger dig även mycket kunskap som du tar med dig vidare i ditt liv.

KUNSKAP
Våra Personliga Tränare har gedigna utbildningar och ett brinnande intresse för träning. Detta gör att de hänger med i det allra senaste inom träning och kunskap att applicera detta i din träning!

TIDSEFFEKTIVITET
Genom att få din träning grundligt planerad utifrån dina förutsättningar och mål, sparar du både tid och kraft.

MOTIVATION
Även toppidrottare har Personliga Tränare. Därför att en tränare inte bara instruerar, utan även motiverar. Du får hjälp att ge det där lilla extra under dina träningspass och det är det som gör skillnaden!

RESULTAT
Du utvecklas snabbare och når nivåer som du inte trodde var möjliga! Tillsammans med din Personliga Tränare lägger ni upp en plan som ni jobbar mot och når, samtidigt som du även stärker upp kroppens muskulatur och förbättrar din hållning.

SÄKERHET
Med en PT får du snabbt in den korrekta tekniken, detta minskar förstås risken för skador. Genom att ha goda insikter om hur kroppen fungerar kan en Personlig Tränare visa dig bra teknik och ett säkert utförande av varje rörelse.