Fysioterapi

Fysioterapi

Praktiken är ansluten till Västra Götalandsregionen. Du betalar 100kr i patientavgift. Högkostnadsskydd och frikort gäller. Personer över 85år går avgiftsfritt, gäller även barn under 18år.  På bewellness finns goda möjligheter för individanpassad rehabträning i välkomnande och lugn miljö i våra fina lokaler.

sjurehab.se

MARIA RYDSTRÖM

Jag har arbetat som fysioterapeut sedan 2009. Jag gör bedömningar och behandlingar för dig som har besvär från framförallt rygg/nacke samt extremitetsleder. Jag har vidareutbildning i McKenzie, Akupunktur, Dry needling, Basal kroppskännedom samt Triggerpunktsbehandling. Jag har även ett stort intresse för träning och upplägg av individanpassade program.

Telefon 0707-411690

E-post mr.sjurehab@gmail.com

KRISTOFER  SUNDGREN – Vikarie

Kristofer blev legitimerad fysioterapeut med inriktning på beteendemedicin under våren 2019. Han är född och uppvuxen på Brämhult, och har bott i Borås hela livet förutom sina tre studieår. Han har redan hunnit med att vidareutbilda sig inom OMT (Ortopedisk manuell terapi) steg 1 och inom svensk klassisk massage och triggerpunktsbehadling och kommer under hösten utbilda sig vidare inom idrottsmedicin.

Han är noga med att hålla sig uppdaterad på den senaste evidensen inom den medicinska och fysioterapeutiska forskningen och arbetar utefter den beteendemedicinska arbetsmodellen. Kristofer har en god kunskap inom styrketräning och träningsfysiologi då detta är ett av hans främst intressen utöver fotboll.

 Telefon 0707-411700

E-post sjurehab@gmail.com

 

MARIA EJDESJÖ- Föräldraledig

Jag har arbetat som fysioterapeut sedan 2003 med framförallt bedömning och behandling av patienter med besvär från rygg-nacke- och extremitetsleder. Jag har vidareutbildning i Ortopedisk Medicin (OMT Steg I & II), McKenzie, Idrottsmedicin, Smärta, Ergonomi, Akupunktur och Triggerpunktsbehandling.

Telefon 0707-411700

E-post sjurehab@gmail.com