Massage

Här hos bewellness har vi även en egen massageavdelning där du kan få massagebehandling i en lugn och avslappnande miljö. 

Du har även möjlighet att duscha och bada bastu. Behandlingarna är 30 minuter, 40 minuter eller 60 minuter långa och vi erbjuder både svensk klassisk massage och Hot Stone-massage. Observera att om du har feber, ont i halsen eller har en infektion i kroppen utför vi inte behandlingar. Det gäller även om du har högt blodtryck, cancer, öppna sår, hepatit, smittsam hudsjukdom eller är nyopererad. Vi ger inte heller massage om du är gravid i vecka 1–18.

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage är en djupgående behandling som mjukar upp muskler. Den ökar blodcirkulationen och bidrar till att slagg rensas ut och rörligheten förbättras. Den klassiska massagen används bl.a. vid muskelspänningar, träningsvärk, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

Hot Stone-massage

En underbar massagebehandling med varma lavastenar som innehåller mycket energi och mineraler. Med hjälp av stenarna masseras de stela musklerna. Spänningarna släpper snabbt och blodcirkulationen ökar. Det är en ljuvlig och avslappnande behandling som antingen kan ges helkropp eller kombinerat med övriga behandlingar.

Jag som jobbar här

Jag som jobbar på massageavdelningen är Johanna Nilsson, diplomerade massörer inom svensk klassisk massage. Jag anpassar mig alltid efter kundens behov. Boka dig genom att maila johanna@bewellness.se eller ring 033-155550.