Gruppträning

Lyft din träning och träna med andra.

Här på bewellness hittar du mängder av olika gruppträningar. Vi erbjuder bland annat tabata, spinning, corestyrka och yoga. För att se vad som erbjuds och vilka tider passen är ta en titt på vårt gruppträningsschema. Har du några frågor är du givetvis välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig. 

Cykla i grupp till inspirerande musik. Spinning tränar främst konditionen då de stora muskelgrupperna i benen är engagerade vilket ställer krav på hjärta och lungor. Spinning passar mycket bra för den som vill träna på en hög intensitet, men också för den helt otränade eftersom du själv bestämmer vilken belastning man lägger på. Roligt och utmanande!
Hos oss kan du välja på pass som är 25min + 40min + 55min långa.

Spinning

I vår stora sal som ligger på våning 2 kan du vara med på en rad olika varianter av pass.
Strength, Lift It, Yoga, Core mm. En ljus och härlig sal där vi tar in max 20personer/pass.

Stora salen

Här kan man både köra själv. Vi har även gruppträning här inne: Cardio Hit 40min!
Vi utnyttjar alla maskiner och kör intervallbaserat på löpband, crosstrainer, rodd, armcykel stakmaskiner och motionscykel i form av cirkelträning.
Detta är främst ett konditionsbaserat pass.
Pulsen är hög och svetten lackar!

Cardion

Säsongsbaserad träning när värmen börjar komma! 
En mix av styrka och kondition under öppen himmel i både regn och solsken. 
Ett härligt sätt att få lite variation i sin träning med pass som ser annorlunda ut för varje tillfälle!

Utomhus

FAQ

Observera att du måste dra ditt kort i receptionen senast 5 minuter innan passet startar, om det inte görs erbjuds din plats till någon annan medlem som vill delta.

Om du inte ska delta i ett bokat pass är det viktigt att du avbokar din plats så snart som möjligt men senast 2 timmar före passtart.

Om ett pass är fullbokad finns det en möjlighet för dig som medlem att boka en reservplats. Detta innebär att om någon från ordinarie deltagarlista avbokar sig, kommer den platsen att gå till den som står först på reservlistan. Får du en ordinarie plats i passet skickas det per automatik ett mejl till dig som talar om att du fått en plats. Om du är bokad på en reservplats och vet att du inte kan delta ska reservplatsen avbokas 2 timmar innan passens start, för att du inte ska hamna på ordinarie deltagarlista och förhindra andra medlemmar att få din plats.

Om du inte avbokar ditt träningspass i tid eller inte kommer i tid till passet går det automatiskt ut ett mejl till medlemmen. Vid tredje tillfället låses kortet och det går inte att boka via nätet. I detta fall låser vi upp ditt kort i receptionen. Efter andra låsningen på en månads tid kan du endast boka dig via receptionen.