Träning

bewellness erbjuder ett gediget utbud med olika träningsformer.

Hos oss på bewellness finns det ett brett register av olika träningsformer för att alla ska kunna hitta en träning som passar just dem. Det finns både möjlighet att träna individuellt och i grupp, följa ett visst program eller träna med en personlig tränare. Här finns verkligen möjligheten att hitta glädjen i träningen och en gemenskap som inbjuder till att ha kul.

Gym

På vån 2 hos hewellness hittar du ett fullmatat gym med modern utrustning i högsta kvalitet. Vi uppdaterar kontinuerligt våra gym för att kunna erbjuda den senaste utrustningen för gym. Rent och snyggt med ett härligt ljusinsläpp, här pratar man och hjälper varandra.

Gruppträning

Här på bewellness hittar du mängder av olika gruppträningspass. Våra instruktörer är på topp och kör pass både
i Spinningsalen, Cardion och i Stora Salen. Roliga och utmanande pass där alla kan vara med – erfarna som nybörjare!
I vårt gruppträningsschema hittar du vilka klasser som finns och vilken tid de är.

Powerplate

Det här är en vibrationsträning och bra komplement till annan träning. Den utvecklades på 70-talet för att träna kosmonauter som kom tillbaka från tyngdlöshet med benskörhet och muskelförtvining. Idag använder världseliten inom en rad olika sporter vibrationsträning för att öka muskelstyrka och förebygga skador. Power Plate Pro 7 finns endast på bewellness i Borås.