Passbeskrivning

 

 PASSBESKRIVNING

FUNKTIONELL TRÄNING 25
Funktionell träning innebär att du förutom styrka utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmåga. Detta gör du med övningar som aktiverar många olika muskler, både med hjälp av egen kroppsvikt och redskap. God funktionell kroppsstyrka bidrar till bättre prestation och hälsa. Även explosiva/pulshöjande moment ingår. Passar alla, både för dig som vill ha en fysisk utmaning och dig som nybörjare.

INTERVALL STYRKA 25/40
Våra instruktörer kommer här att köra ett fartfyllt och härligt intervallpass med varierande styrkeövningar från gång till gång. Även intervallerna kan variera! Alla kan vara med och man tränar i sitt eget tempo!

SKIVSTÅNG 40
Till peppande musik utför vi traditionella övningar med skivstång under 40 minuter. Du tränar här efter egen förmåga och väljer hur mycket vikt du vill lägga på skivstången.
Vi arbetar igenom hela kroppen.

KONDITION/CIRKEL 40
Vi utnyttjar alla maskiner och kör intervallbaserat på löpband, crosstrainer, rodd, armcykel och motionscykel i form av cirkelträning. Detta är främst ett konditionsbaserat pass. Pulsen är hög och svetten lackar! Vi håller till i konditionssalen.

CORE 25
Här arbetar vi med mage-, rygg- och bålstabilitet samt inkluderar alla muskler runt ryggraden.
En stark core är grundläggande för alla dina rörelser och en stark kropp i vardagen, samtidigt som den ger bättre balans och en bra hållning.

STYRKA 40
Styrkepass där vi går igenom hela kroppen.  Vi använder oss av skivstänger, hantlar och den egna kroppen. Styrka är ett pass som stärker vår kropp och gör vardagen lättare.

YOGA 25/55
Vår Yoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner och är energigivande. Vi fokuserar på balans, hållning, andning och koncentration.  Vi slappnar av och släpper loss stress och spänning runt leder och i muskler. Yoga är en ideal form av träning för alla oavsett träningsnivå.
Känn ett inre lugn och njut!

SPINNING 25/40/55
Cykla i grupp till inspirerande musik. Spinning tränar främst konditionen då de stora muskelgrupperna i benen är engagerade vilket ställer krav på hjärta och lungor. Spinning passar mycket bra för den som vill träna på en hög intensitet, men också för den helt otränade eftersom du själv bestämmer vilken belastning man lägger på. Roligt och utmanande!

UTOMHUSPASS
Kläder efter väder. Dessa pass bokas som vanligt i vårt system.

KONDITION STYRKA 40
Vi träffas utanför bewellness.  Här tränar vi tillsammans med hjälp av egen kroppsvikt, gummiband, hantlar, sandbells mm. Vi tränar styrka för hela vår kropp. Tränar även vår balans och även vår kondition under detta 40min pass. 

BACKYARD HIT 40
Ett lite tuffare utomhus pass. Vi ökar upp tempot och utmanar våra kroppar lite mer. Härligt att träna detta tuffa pass utomhus.  (Alla kan vara med – kör i eget tempo. )