Passbeskrivning

Pass

FUNKTIONELL TRÄNING 40
Funktionell träning innebär att du förutom styrka utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmåga. Detta gör du med övningar som aktiverar många olika muskler, både med hjälp av egen kroppsvikt och redskap. God funktionell kroppsstyrka bidrar till bättre prestation och hälsa. Även explosiva/pulshöjande moment ingår. Passar alla, både för dig som vill ha en fysisk utmaning och dig som nybörjare.
 
INTERVALL STYRKA 25/40
Våra instruktörer kommer här att köra ett fartfyllt och härligt intervallpass med varierande styrkeövningar från gång till gång. Även intervallerna kan variera! Alla kan vara med och man tränar i sitt eget tempo!
 
SKIVSTÅNG 40
Till peppande musik utför vi traditionella övningar med skivstång under 40 minuter. Du tränar här efter egen förmåga och väljer hur mycket vikt du vill lägga på skivstången.
Vi arbetar igenom hela kroppen.
 
KUNDALINI YOGA 55
Kundalini yoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner och andningstekniker. Man slappnar av och släpper loss stress och spänning runt leder och i muskler. Yoga är en ideal form av träning för alla oavsett träningsnivå. Känn ett inre lugn och njut!
 
SPINNING 25/40
Cykla i grupp till inspirerande musik. Spinning tränar främst konditionen då de stora muskelgrupperna i benen är engagerade vilket ställer krav på hjärta och lungor. Spinning passar mycket bra för den som vill träna på en hög intensitet, men också för den helt otränade eftersom du själv bestämmer vilken belastning man lägger på. Roligt och utmanande!
 
SPINNING/SANDBELL 40
Här tar vi med oss varsin Sandbell, ja en av våra ”sandpåsar” in till Spinningsalen! Du väljer själv vikt på din Sandbell. På detta pass tränar vi inte bara spinning utan även vår överkropp får sig en liten omgång. Bara att följa med i instruktörens olika övningar. Ett roligt och nytt pass i vår verksamhet!
(Spin Öppenklass; dörren är öppen, du väljer själv när du vill hoppa på och hur länge du vill spinna.)
 

Utomhus pass

Kläder efter väder. Dessa pass bokas som vanligt i vårt system.
 
KONDITION STYRKA 40
Vi träffas utanför bewellness och går gemensamt upp till gräsytan mellan husen på Boda. Här tränar vi tillsammans med hjälp av egen kroppsvikt, gummiband sandbells. Vi tränar styrka, vår balans och även vår kondition. Efter 40min går vi gemensamt ner till bewellness.
 
BACKYARD HIT 40
Ett tufft och roligt utomhus pass på baksidan av bewellness. Olika intervaller med tuffa utmanande övningar!!! Däck och stockar är bara några av våra redskap. Vi startar passet med en lättare uppvärmning, sedan kör vi!